2010. június 4., péntek

Utcabál


Az alábbi meghívót kaptam Tepsitől:
Annak, akit illet, itten is közzéteszem.

Kedves Volt Diákunk!

Szeretettel várjuk 2010. június 11-én, pénteken délután és este az első Apáczai Utcabálon. Az Egyetem tér és a Papnövelde (régebben Eötvös Loránd) utca átépítése, sétáló övezetté alakítása adta az ötletet, hogy egy rendhagyónak is mondható eseménnyel búcsúztassuk a tanévet. Az utcabál nyilvános, bárkit szeretettel várunk, de nem titkolt célunk, hogy alkalmat teremtsünk arra, hogy öregdiákjaink ismét találkozhassanak egymással és nem utolsósorban tanáraikkal. Az iskola előtt, a nagyszínpadon zenekarok, tánczene, az utcán különféle bemutatók, sátrak várják az érdeklődőket, akik reményeink szerint kicsit közelebbről is megismerkedhetnek a mai apáczaisokkal, az iskola jelenével. Természetesen az iskola épülete is nyitva lesz.

Az öregdiákokat külön sörsátor várja az iskola udvarán (bejárat a Papnövelde utca felől!), ahol a kiadós beszélgetés után/közben akár az aznap este kezdődő foci világbajnokság nyitómérkőzését is megnézhetik kivetítőn.

Ha bármilyen ötlete van a szervezéssel és a programmal kapcsolatban, esetleg eszközzel, sátorral stb. tud segíteni, kérem, keressen meg bennünket. Elérhetőségünk: utcabal@apaczai.elte.hu, telefon: +36 1 267 03 11.

Várunk minden mai, volt és leendő apáczaist, tanárt, szülőt és minden érdeklődőt az utcabálon!

A program, amely természetesen még óráról órára bővül, reményeink szerint színes, sokoldalú és szórakoztató lesz:

Nagyszínpad /Egyetem tér/:
15 óra – megnyitó, köszöntőt mond Csermely Péter professzor, a Bölcsek Tanácsának tagja, volt diákunk
15. 30-tól – 22 óráig non-stop zene, irodalmi beszélgetések, különféle bemutatók, tombola stb. /részletes program a www.apaczai.elte.hu weboldalon!/

Papnövelde utca:
Kézműves sátor
Tiszta Szívvel – iskolaújság – sátor
Bolhapiac, árverés
Fotó- és plakátkiállítás

Udvar:
Öregdiák és tanár találkozóhely
Sörsátor
Kivetítő /futball VB/

Tetőterasz:
20 órától Pamela Anderson Band élő koncert

Kollégiumi terasz:
Volt kollégisták találkozóhelye


Budapest, 2010. május 19.


Munkácsy László
igazgató

Nincsenek megjegyzések: