2010. január 10., vasárnap

Magyarország 15.

Az előző Magyarország írásban nem egyedi eset rejtőzik. '94 tájékán volt egy Cd-bolt + videotéka üzletem az Örökmoziban:

A képen látható utcasarok mögött, ott bent volt a kis boltocska. Mint látható, balra és jobbra is van egy ablak. Balra a Dob utca. Fiatal kisegítőim voltak. Lányok. Egy alkalommal ketten is ott voltunk, mikor látom ám, hogy egy emberszerű az ablaknál előveszi és elkezd dolgozni. Mondom a lányzónak, hogy ne nézzen ki az ablakon. Mit tesz isten, persze, hogy... Aztán gyorsan visszakapta a fejét.
A másik ilyen eset a Vajda Péter utca népligeti szakaszán volt. Lassan haladt a kocsisor, szinte lépésben. Ezért volt érthetetlen, hogy a liget közepén egy rendőr autó állt az út szélén, mérőműszerrel az orrán. Nos, 100 méterrel odébb egy leparkolt Mercedes, tőle pár méterre két öltönyös emberszerű. Szerencsére a park felé fordulva, de félreérthetetlen helyzetben.
Szóval akinek van, az bármikor előkaphatja és adj neki! "Természetesen" a mi utcánk sem kivétel. A múltkor is haladok a bringával, és egy ürge, negyven méterre a házunktól végzi a dolgát.
Ennyi! Ennyi?

Nincsenek megjegyzések: